Administrare website si mentenanta

Administrare website

Administrare website

Doresti sa iti mentii website-ul actualizat sau sa aduci modificari periodice la el?
Doresti sa adaugi functionalitati noi sau pur si simplu iti doresti un look fresh asupra acestuia?

Lasa totul in grija echipei Solutii-IT.net !

Noi ne vom ocupa de administrarea website-ului tau ca tu sa te poti concentra la ce e mai important pentru tine, Business-ul tau!

Preturi incepand de la 250 lei/luna

Servicii disponibile:

Lasa-ne datele si te contactam imediat!

Ce spun clientii despre noi
Ciprian Curelaru
Ciprian Curelaru
Administrator @ Curelaru Distribution SRL
Read More
Avem o colaborare de peste 3 ani in proiecte ce tin de realizare website, realizare magazine online, mentenanta web si promovare Google si Facebook. Echipa Solutii-IT a dat dovada de profesionalism inca din ziua cand am pus bazele acestei fructuoase colaborari. Impreuna am realizat primul magazin online punand astfel bazele business-ului nostru online si am ajuns ajuns in momentul de fata la peste 10 magazin online, si nu ne oprim aici.
Ii recomand, fara dar si poate, pe cei de la Solutii-IT! O adevarata echipa!
Sandra Shuping YE
Sandra Shuping YE
Administrator @ SanMoShop.ro
Read More
Echipa Solutii-IT a dat dovada ca imposibilul este posibil. Desi vobesc foarte putin limba romana, am reusit sa ducem impreuna la bun sfarsit proiectul de realizare magazin online. Dl. administrator a fost cel care a dat dovada de multa rabdare si intelegere astfel incat acum la sfarsit de proiect ma declar foarte multumita de colaborarea cu ei, desi personal nici nu ne-am cunoscut. Totul a decurs la distanta, telefonic, dar fara niciun imprediment. Felicit echipa pentru profesionalism!
Liviu Urlih
Liviu Urlih
Administrator @ sfoara.ro
Read More
O echipa exceptionala. Sunt la prima colaborare cu ei dupa ce mi-au fost recomandati de un prieten comun. Proiectul de realizare website a descurs conform celor dorite de mine dar in concordanta cu sfaturile acordate de echipa Solutii-IT care a dat dovada de un real profesionalism. Acum detin un magazin online profesional, la cele mai inalte standarde, totul datorita muncii eficiente realizate de echipa Solutii-IT impreuna cu administratorul Laurentiu ILIE, un adevarat profesionist.
Recomand cu incredere.
Previous
Next
Scroll to Top

Nu esti convins?

Lasa-ne numarul de telefon si te contactam imediat